Aanleggen van opritten en terrassen

Bram Verhaeghe zorgt ervoor dat uw terras in Koolskamp en omstreken perfect aangelegd zal worden! Kies voor ons vakmanschap en u zult versteld staan van het resultaat!


Prachtig terras


Wanneer u plant te bouwen of te verbouwen, vergeet dan zeker niet in overweging te nemen om ook onmiddelijk uw terras te laten aanleggen. Een terras oogt immers bijzonder mooi en verzorgd en u heeft geen last van een modderige, stoffige of moeilijk te onderhouden buitenomgeving.

Het aanleggen van een terras is heel eenvoudig wanneer u voor ons kiest: u geeft aan waar u naar op zoek bent, u maakt een keuze uit materialen, kleuren en afwerking en wij gaan voor u aan de slag. In geen tijd kunt u genieten van een mooi aangelegd  terras, die uw woning een prachtige uitstraling geven en bovendien makkelijk te onderhouden zijn.


Offerte en realisaties


Wij realiseren zowel projecten met een klassieke als een moderne uitstraling. Hierbij heeft u de een ruime keuze tussen ondermeer natuursteen, blauwe steen, tegels, klinkers,... Ook wanneer er voorbereidende grondwerken of chapewerken uitgevoerd moeten worden, kunt u rekenen op zijn expertise.

Wij zijn actief in West- en Oost-Vlaanderen. Er wordt indien gewenst een geheel vrijblijvende offerte opgesteld, die na een opmeting ter plaatse overgemaakt wordt.

Bekijk de realisaties en vraag gerust meer informatie of een afspraak aan via het contactformulier. U kunt ervan op aan dat uw aanvraag vlot in behandeling genomen wordt!