Vloerder voor nieuwbouw en renovatie


De mooiste tegel- en vloerwerken worden uitgevoerd door Vloeren Verhaeghe Bram. Deze gespecialiseerde vloerder uit Koolskamp voert alle vloerwerken uit, zowel in als rondom uw woning.


Alle soorten vloeren


Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor kwaliteit, prima vakmanschap en een mooi verzorgde afwerking. Wij zijn immers gespecialiseerd in alle vloerwerken en weten perfect hoe we vlot en professioneel al uw vloeren en wanden betegelen.

Kies de tegels, kleuren en afwerking en wij realiseren de kamer(s) van uw dromen. Wij plaatsen alle soorten duurzame en decoratieve tegels voor vloeren en wanden, zowel voor leefruimtes als voor keukens, badkamers en bergruimtes, waaronder:

  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Mozaïek
  • Exclusieve tegels
  • Faiences


Offerte en realisaties

Wij realiseren zowel projecten met een klassieke als een moderne uitstraling. Ook wanneer er voorbereidende grondwerken of chapewerken uitgevoerd moeten worden, of wanneer u kiest voor het laten plaatsen van een waterafstotende doek (Kerdi) of thermische of akoestische isolatie, kunt u rekenen op onze expertise.

Wij zijn voornamelijk actief in West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen. Er kan gewerkt worden met een geheel vrijblijvende offerte, die na een opmeting ter plaatse overgemaakt wordt.

Bekijk de realisaties en vraag gerust meer informatie of een afspraak aan via het contactformulier. U kunt ervan op aan dat uw aanvraag vlot in behandeling genomen wordt!